ManicureGelpolishAcrylnagelsPowergel

ManicureGelpolishAcrylnagelsPowergel

This image for Image Layouts addon

Manicure

Het vijlen van de nagels in model, handbad met een verzorgend product, nagelriemen met een peeling behandelen, nagelriemen verder verzorgen, nagels polijsten en behandelen met een fijne nagelriemolie, aflsuiten met een handcreme.
This image for Image Layouts addon

Gelpolish

Gelpolish is een product van een kleur "lak" met een gellaag erin, de natuurlijke nagels worden hierdoor goed verstevigd en de polish blijft zeer goed zitten. De uitgroei kan na 3 a 4 weken weer worden behandeld. Hebben je nagels iets meer nodig dan is er nu ook een fibergel (erg handig voor mensen die veel met hun handen in het water zitten). In de zomer is gelpolish ook superhandig voor op de teennagels, hierdoor hoef je de hele zomer niet meer om te kijken naar je teennagels.
This image for Image Layouts addon

Acryl

Acryl wordt gemaakt door een poeder te vermengen met een vloeistof door dit te laten uitharden ontstaat er een hard oppervlak wat zorgt voor stevige nagels. Dit kan gebruikt worden voor een verstevigende laag op je natuurlijke nagels, maar natuurlijk ook om de nagels te verlengen.
This image for Image Layouts addon

Powergel

De allernieuwste techniek! De gel heeft een stroperige structuur en de hardheid van acryl. Powergel kan ook gebruikt worden voor een verstevigende laag op de natuurlijke nagels of op een verlenging.